R&D Interieur Projects & Design


Eikstraat, 89A 9300 Aalst
0475782116 Klik om te bellen

Over R&D Interieur Projects & Design

Waarom is R&D Interieur Projects & Design de beste keuze voor u?

BIJ R&D INTERIEUR IN AALST ZORGEN WIJ VOOR UW TOTAALINTERIEUR Wie droomt er nu niet van een mooi totaalinterieur in Aalst en omgeving? Een leefomgeving aangepast aan uw eigen noden, verlangens en persoonlijkheid of een werkomgeving waar het heerlijk vertoeven is voor uzelf, uw personeel en vooral voor uw klanten. Veelal lijken schitterende interieurs enkel weggelegd voor zeer kapitaalkrachtige mensen of staan ze als model "in de boekjes". Niets is minder waar! Het gepassioneerde R&D Interieur doet er alles aan om u als klant, zijn droominterieur te bezorgen binnen de strakke lijnen van het vooropgestelde budget.

Meer over R&D Interieur Projects & Design:

WAT DOEN WIJ R&D Interieur is een team samengesteld uit een architect, interieurontwerper, commerciële medewerker en technische mensen die samen met u op zoek gaan naar de ideale oplossing voor uw interieur. Wij zorgen steeds voor een totaalproject. Op basis van een eerste verkennend gesprek met u als partner, worden uw specifieke noden en wensen zorgvuldig onderzocht en besproken, en wordt er vrijblijvend een offerte opgemaakt. Neemt u gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde realisaties. U leert hier ook meer over onze activiteiten. Of het nu gaat om de interieurinrichting van een keuken of een volledige woning, bureel, winkel of horecazaak, onze klanten hebben de keuze uit een uitgebreid gamma eigen maatwerk, aangevuld met gekende merken. De uitvoering van onze creaties wordt bovendien steeds stipt en met de nodige vakkennis opgevolgd: van de ruwbouwwerken tot de gordijnen en maatmeubelen.

Wat kan R&D Interieur Projects & Design u bieden?

ONZE ZAAK Het verhaal van R&D Interieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Dit bleek later de ideale invalshoek voor de logische stap naar de totaalinrichting. En het mag gezegd worden: door de jaren heen is R&D Interieur steeds beter gekend geworden bij mensen met een eigen visie op hun leefomgeving. De ervaring die daarmee werd opgebouwd heeft ons in staat gesteld om samen te werken met enkele gerenommeerde architecten en firma's in de project- en interieurwereld. NEEM CONTACT MET ONS OP Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor totaalinterieur? Aarzelt u dan niet R&D Interieur te contacteren. Wij staan uiteraard steeds graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie of het opmaken van een offerte op maat. U leert bij ons ook meer over renovatiepremies.

Foto's

Inrichten Apotheek

R&D Interieur Projects & Design in het kort

Aannemer in

Winkelbetimmering
Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Leidingwerken
Moderniseren van wooneenheden
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Verbouwingen
Vernieuwbouw

Diensten - Particulier

Kozijnen en deuren
Metsel en voegwerk
Onderhoud algemeen
Ontwerp en gebruikersadvies
Plafonds, vloeren, wanden
Trappen, keukens, kasten
Verbouwingen van keukens
Verfraaien van vloeren
Vernieuwingen van badkamers
Vernieuwingen van interieur
Verruimen dmv aanbouw
Visualisatie maken
Woningverbetering

Onze locatie

Logo R&D Interieur Projects & Design

R&D Interieur Projects & Design

R&D Interieur Projects & Design


Eikstraat, 89A 9300 Aalst
0475782116 Klik om te bellen