Qubo Bouwbedrijf nv


Zwaarveld 69 9220 Hamme
052 49 95 99 Klik om te bellen

Over Qubo Bouwbedrijf nv

Het truweel, ons kroonjuweel

Begin jaren ’90 verdiende Albert De Malsche als metser zijn sporen op de bouwwerf. Zijn passie voor de bouw en zijn liefde voor vakmanschap leidde tot de oprichting van een eigen bouwbedrijf in 1991; Qubo. Qubo staat voor bouwen volgens de regels van de kunst: bouwen zoals het moet en zonder toegevingen. Efficiënt, en met een doorgedreven service voor klanten. Qubo streeft naar absolute transparantie, zonder verrassingen. Ondertussen groeide het bedrijf uit tot een gewaardeerde bouwpartner, en namen zoon Bart en schoondochter Wendy het roer van Qubo over. 

Bouwen zoals het hoort

Vakmanschap is nog steeds één van de fundamentele pijlers van Qubo. Zo kiest Qubo standaard Oregonhout voor de constructie van het dakskelet, en massief beton voor plafonds. Twee materiaalsoorten die hun degelijkheid onweerlegbaar bewezen hebben. Naast een duurzame materiaalkeuze gaat ook bijzonder veel aandacht naar de voorbereiding. Een vlot en efficiënt bouwproces is van cruciaal belang.

Zonder toegevingen

Kiest u voor een mooie woning, of toch liever een energiezuinige thuis? Of liever een betaalbare maar degelijke woning? Voor Qubo gaat bouwen niet om keuzes maken. Qubo wil die verschillende elementen zoveel mogelijk verenigen: mooi, betaalbaar, energiebewust én met een lange en onbezorgde levensduur. Dat maakt van uw mooie woning bovendien een eersteklas investering.

Foto's

Bouwbedrijf Qubo - Zicht vanop de Rijksweg

Qubo Bouwbedrijf nv in het kort

Aannemer in

Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Nieuwbouw

Diensten - Particulier

(Architectische) Tekeningen
Bouwaanvraag
Bouwbegeleiding en advies
Dakbekleding
Dakkapellen
Kozijnen en deuren
Metsel en voegwerk
Natuursteenwerken
Ontwerp en gebruikersadvies
Plafonds, vloeren, wanden
Serres
Trappen, keukens, kasten
Visualisatie maken
Voorbereiding

Artikelen

“Bouwen is een kwestie van vertrouwen” - Radio 1 - De bende van Annemie 28/02/2017

“Bouwen is een kwestie van vertrouwen” Hoe komt het dat de aannemers van vandaag aarzelend toezeggen, afspraken afzeggen of maanden tijd uittrekken voor offertes? Annemie Peeters vroeg het...

Onze locatie

Qubo Bouwbedrijf nv


Zwaarveld 69 9220 Hamme
052 49 95 99 Klik om te bellen