Meeus vastgoedontwikkeling


Hellekensstraat 55 2200 Herentals
0475 56 16 22 Klik om te bellen

Over Meeus vastgoedontwikkeling

Waarom is Meeus vastgoedontwikkeling de beste keuze voor U?

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw-woningen en appartementen. Beschik je zelf over een projectgrond die je misschien wenst te verkavelen of heb je weet van dergelijke ontwikkelbare gronden of afbraakpanden in eigendom van familie, vrienden of derden, neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend en in alle discretie de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien trouwens zeer aantrekkelijke premies voor onze tipgevers!

Waarom kiezen voor Meeus vastgoedontwikkeling & zijn partners?

U kan terugvallen op meer dan 25 jaar ervaring We zorgen voor professionalisme en technische know-how We halen het beste rendement uit uw projectgrond Elk dossier wordt nauwlettend opgevolgd. Al onze adviezen zijn onderbouwd met een duurzame en toekomstgerichte visie. De juiste projectpartner is bij dergelijke investeringen immers goud waard. Meeus vastgoedontwikkeling kent de markt en weet welk type project op uw grond het best tot zijn recht komt.

Bovendien beschikken wij over de nodige ervaring om het project van A tot Z professioneel te omkaderen en met een duidelijke visie een mooi resultaat neer te zetten. Wij bouwen met een zeer innovatief bouwsysteem hetwelke wij zelf verdelen aan onze aannemers. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en snelheid van oplevering garanderen.

Uw kwaliteits-woning klaar, sleutel op de deur, binnen de 12 weken? Ja dit kan! Contacteer ons voor meer info.

Wenst u niet zomaar uw eigendom te verkopen maar zelf een project te realiseren, en dit in samenwerking met een gevestigde aannemer? Heeft u al eens gedacht aan een vastgoedruil zonder daarbij zelf uw kostbare tijd en energie te moeten investeren? Een vastgoedruil waarbij u naar wens de keuze maakt uit bv.enkele appartementen in de nieuwe residentie?

Die nieuwbouwappartementen leveren u nadien niet alleen een hogere jaarlijkse huurwaarde dan voorheen, maar garanderen u ook een sterke meerwaarde zonder dat u zich zorgen hoeft te maken wat betreft onderhoudskosten, verkrotting of taksen op leegstand. Kortom, u vermindert niet de waarde van uw patrimonium, maar door herinvestering in nieuwbouw wordt uw portefeuille wel een stuk jonger, wat opnieuw hogere huurwaarde met zich meebrengt.

Denk er eens over na en bel ons gerust voor een vertrouwelijk gesprek

Yves Meeus

014/30 34 75 of mobile:0475/561622

Video

Bouwen met steelframe omdat men niet meer bouwt zoals 50 jaar geleden

Foto's

Meeus vastgoedontwikkeling in het kort

Aannemer in

Grondwerken
Industriebouw
Plan- en projectontwikkeling
Plat dakwerker
Woningbouw

Diensten - Bedrijven

Behouden voor de toekomst
Moderniseren van wooneenheden
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Verbouwingen
Vernieuwbouw

Diensten - Particulier

Bouwaanvraag
Bouwbegeleiding en advies
Dakbekleding
Dakkapellen
Ontwerp en gebruikersadvies
Plafonds, vloeren, wanden
Trappen, keukens, kasten
Verbouwingen van keukens
Visualisatie maken
Voorbereiding
Woningverbetering

Team

Artikelen

Onze tak staalskeletbouw of steelframe

Voordelen van bouwen met steelframe Voordelen van staalskeletbouw SNEL Steelframebouw is snel: bouwen duurt niet langer maanden, maar eerder weken. In amper twee tot drie weken kan een aannemer een vo

Onze locatie

Logo Meeus vastgoedontwikkeling

Meeus vastgoedontwikkeling

Meeus vastgoedontwikkeling


Hellekensstraat 55 2200 Herentals
0475 56 16 22 Klik om te bellen